ОПЛАКВАНИЯ ОТ АДМИН,МОДЕРАТОР
ОПЛАКВАНИЯ ОТ АДМИН,МОДЕРАТОР
Така, всеки който мисли, че е баннат или просто иска да се оплаче от Админ или Форум Модератор, ще трябва да спазва по долу зададените форми, в противен случай няма да бъде разглеждана темата му.
Моля, всеки да пуска отделна тема,за да улесни максимално разглеждането й !!!
Оплакване без качено демо, не се разглежда!!!
Също нещо важно :Заглавието на темата трябва да съдържа името на Админа или Форум Модератора, от който се оплаквате, например : Оплакване от eminema91
За оплакване от Админ
1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:
2. Вашето IP: НЕ се пише, виждаме го в банлистата
3. Nickname на администратора:
4. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):
5. Демонстрация /демо/ и Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и демо
6. Сървърът, в който е направено доказателството:
За оплакване от Форум Модератор:
1. Вашето име в сайта
2. От кой се оплаквате
3. Ясно и точно оплакване, подкрепено с доказателство.
Примерна жалба за оплакване от Админ
1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: Em1N3M*?!
2. Вашето IP:76.218.211.7
3. Nickname на администратора: ftl
4.Разяснение:Получих бан, без причина
5. Демонстрация/Изображение: Линк
6. Сървърът, в който е направено доказателството: Bulgaria 681 RESPAWN
**Оплакване без качено демо, не се разглежда !!!
Моля, всеки да пуска отделна тема,за да улесни максимално разглеждането й !!!
Оплакване без качено демо, не се разглежда!!!
Също нещо важно :Заглавието на темата трябва да съдържа името на Админа или Форум Модератора, от който се оплаквате, например : Оплакване от eminema91
За оплакване от Админ
1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:
2. Вашето IP: НЕ се пише, виждаме го в банлистата
3. Nickname на администратора:
4. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):
5. Демонстрация /демо/ и Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и демо
6. Сървърът, в който е направено доказателството:
За оплакване от Форум Модератор:
1. Вашето име в сайта
2. От кой се оплаквате
3. Ясно и точно оплакване, подкрепено с доказателство.
Примерна жалба за оплакване от Админ
1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: Em1N3M*?!
2. Вашето IP:76.218.211.7
3. Nickname на администратора: ftl
4.Разяснение:Получих бан, без причина
5. Демонстрация/Изображение: Линк
6. Сървърът, в който е направено доказателството: Bulgaria 681 RESPAWN
**Оплакване без качено демо, не се разглежда !!!
-
Emancipator
- Потребител

Re: ОПЛАКВАНИЯ ОТ АДМИН
Добър вечер.
По време на игра ми беше поискано да изтегля wargod xp. Аз не съм запознат с тези неща и се опитах с питания да разбера за какво иде реч. Та разбрах какво се иска, излязох, изтеглих приложението за сканиране и влязох пак в сървъра да питам, дали да сканирам и какво да правя. Тогава направо получих бан. админа се пишеше Re... нещо си. Не го запозних, защото за първи път го засичах в сървъра.
До колкото разбрах, трябва да съм в играта, но да съм спектатор и тогава да пусна сканиране. Но за целта трябва да ми се оправи бана, за да мога да го направя. писах и в дискорт, даже специалон се регистрирах, за да мога да оправя тази нелепост и липса на всякакъв морал и възпитание. Когато сте админ, трябва да работите професионално, а не по симпатии или по емоции. Чист акаунт съм и всяка вечер играя и помагам на сървъра да е активен за игра. Ще се радвам, още тази вечер да се оправи проблема и да мога да разпускам след работа, а и един сървър, не е сървър без да има един редовен кашон, който да дразни
По време на игра ми беше поискано да изтегля wargod xp. Аз не съм запознат с тези неща и се опитах с питания да разбера за какво иде реч. Та разбрах какво се иска, излязох, изтеглих приложението за сканиране и влязох пак в сървъра да питам, дали да сканирам и какво да правя. Тогава направо получих бан. админа се пишеше Re... нещо си. Не го запозних, защото за първи път го засичах в сървъра.
До колкото разбрах, трябва да съм в играта, но да съм спектатор и тогава да пусна сканиране. Но за целта трябва да ми се оправи бана, за да мога да го направя. писах и в дискорт, даже специалон се регистрирах, за да мога да оправя тази нелепост и липса на всякакъв морал и възпитание. Когато сте админ, трябва да работите професионално, а не по симпатии или по емоции. Чист акаунт съм и всяка вечер играя и помагам на сървъра да е активен за игра. Ще се радвам, още тази вечер да се оправи проблема и да мога да разпускам след работа, а и един сървър, не е сървър без да има един редовен кашон, който да дразни
- ftw
- Administrator

- Обратна връзка:
Re: ОПЛАКВАНИЯ ОТ АДМИН
Добър вечер.Emancipator написа: Пон Дек 22, 2025 8:00 pm Добър вечер.
До колкото разбрах, трябва да съм в играта, но да съм спектатор и тогава да пусна сканиране. Но за целта трябва да ми се оправи бана, за да мога да го направя. писах и в дискорт, даже специалон се регистрирах, за да мога да оправя тази нелепост и липса на всякакъв морал и възпитание. Когато сте админ, трябва да работите професионално, а не по симпатии или по емоции. Чист акаунт съм и всяка вечер играя и помагам на сървъра да е активен за игра. Ще се радвам, още тази вечер да се оправи проблема и да мога да разпускам след работа, а и един сървър, не е сървър без да има един редовен кашон, който да дразни![]()
Сложили са ти Бан защото си излезнал от Сървъра. Ще ти махна Бан-а, но ако пак ти поискат "Wargod" или някаква друга програма за сканиране, не трябва да излизаш от Сървъра. Другия път направи отделна тема.