Не справедлив БАН
Не справедлив БАН
Драги приятели мой незнаете от колко време играя тая игра първо давам ви античеат тва онова и лг ся ще ви дам без да излизам от цс са
https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=3126311 от днеска днеска ме бана мкг
SPEC* MKG. : V saita kachvash!
Kicked by Console: "You have been BANNED Permanentlyfrom the Server. Check your Console for More Information."
Kicked :"You have been BANNED Permanentlyfrom the Server. Check your Console for More Information."
Completed demo
[UltimateBans] -------------------------------
[UltimateBans] --== BAN INFO
==--
[UltimateBans] Server - Bulgaria-681
[UltimateBans] BanType - STEAMID
[UltimateBans] TargetID - STEAM_0 : 1 : 63517577
[UltimateBans] TargetIP - 46.35.162.35
[UltimateBans] TargetName - Koki
[UltimateBans] BanTime - 00 : 08 04/01/2026
[UltimateBans] UnbanTime - Never ( Permanent Ban )
[UltimateBans] BannerID - STEAM_0 : 1 : 183360918
[UltimateBans] BannerIP - 78.48.157.20
[UltimateBans] BannerName - MKG.
[UltimateBans] Reason - Cheat
[UltimateBans] ------------------------------- gledai
давам ти и демо да видиш дали съм хак или не
https://dox.abv.bg/download?id=209705c17d Заповядайте господа Админи ако намерите хак ви давам 3000000 лева евро квото кажете ако намерете ако не ми намерете искам си уважението и прочие
лека вечер приятно гледане
https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=3126311 от днеска днеска ме бана мкг
SPEC* MKG. : V saita kachvash!
Kicked by Console: "You have been BANNED Permanentlyfrom the Server. Check your Console for More Information."
Kicked :"You have been BANNED Permanentlyfrom the Server. Check your Console for More Information."
Completed demo
[UltimateBans] --== BAN INFO
==--
[UltimateBans] Server - Bulgaria-681
[UltimateBans] BanType - STEAMID
[UltimateBans] TargetID - STEAM_0 : 1 : 63517577
[UltimateBans] TargetIP - 46.35.162.35
[UltimateBans] TargetName - Koki
[UltimateBans] BanTime - 00 : 08 04/01/2026
[UltimateBans] UnbanTime - Never ( Permanent Ban )
[UltimateBans] BannerID - STEAM_0 : 1 : 183360918
[UltimateBans] BannerIP - 78.48.157.20
[UltimateBans] BannerName - MKG.
[UltimateBans] Reason - Cheat
[UltimateBans] ------------------------------- gledai
давам ти и демо да видиш дали съм хак или не
https://dox.abv.bg/download?id=209705c17d Заповядайте господа Админи ако намерите хак ви давам 3000000 лева евро квото кажете ако намерете ако не ми намерете искам си уважението и прочие
Re: Не справедлив БАН
Факт е че невиждам хак.. но за да те банне това значи че си се забавил или първоначално си отказал да дадеш wargood,бана ти ще бъде премахнат след преглед от OWNER
ама брато викам му давам ти ларгод той ме мята спец няма ларгод не чака една мин даже направо ме банна вика "нагъл си да играеш с хак" аман от такива пичове вече.... срамота играя цс сигурно са близо вече 20 годинки може и повече да са ....,но мерси все пак 
- ftw
- Administrator

- Обратна връзка:
Щом те е преместил "Spectator" ти е казал да направиш Wargod, но явно доста си се забавил и затова те е Бан-ал.Koki написа: Нед Яну 04, 2026 11:59 am ама брато викам му давам ти ларгод той ме мята спец няма ларгод не чака една мин даже направо ме банна вика "нагъл си да играеш с хак" аман от такива пичове вече.... срамота играя цс сигурно са близо вече 20 годинки може и повече да са ....,но мерси все пак![]()
една мин неможа ли да изчака? нит ми е казал ларгод нито нишо метна ме спец просто на демото се вижда нищо не е искалftw написа: Нед Яну 04, 2026 12:03 pmЩом те е преместил "Spectator" ти е казал да направиш Wargod, но явно доста си се забавил и затова те е Бан-ал.Koki написа: Нед Яну 04, 2026 11:59 am ама брато викам му давам ти ларгод той ме мята спец няма ларгод не чака една мин даже направо ме банна вика "нагъл си да играеш с хак" аман от такива пичове вече.... срамота играя цс сигурно са близо вече 20 годинки може и повече да са ....,но мерси все пак![]()
Аз не виждам хак.За мен трябва да се махне бана.
И според мене трябва да бъде премахнат 
- ftw
- Administrator

- Обратна връзка:
Бан-а ще бъде премахнат, пиши ми на лично.